Good Met Food

Reviews

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Perfecte verzorging

Mette heeft ons fantastisch geholpen met de catering op de surprise borrel voor mijn vader. We hebben alles uit handen kunnen geven en konden daarom extra genieten van de verrassing en de borrel zelf. De hapjes en wijn waren heerlijk en de verzorging was perfect. We zijn zo tevreden dat we Mette hebben gevraagd om ook het 21 diner van mijn broer te verzorgen!

Marijke

Top catering!

Mette is ten eerste een hele goede kokkin! Daarnaast denkt ze mee met de klant en is prettig in de omgang. Ze weet wat ze doet en vanaf het moment dat ze binnenkomt met haar spullen heeft ze alles onder controle. Ze zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Als gastvrouw hoef je nergens meer aan te denken! En na afloop… ele complimenten en een opgeruimde schone keuken! Top!

Judith

Een echt top bedrijf!

Mette heeft de catering verzorgd van ons tuinfeest. Ze heeft goed met ons meegedacht en het resultaat was geweldig. Zeer subtiel fingerfood bij het ontvangst. De BBQ en de salades waren heerlijk. Wij hebben veel complimenten gekregen van onze gasten. Indien je een zorgeloos tuinfeest wil organiseren, dan raden wij van harte aan om Mette je hierbij te laten helpen.

Chimene

Voor herhaling vatbaar

Een geweldige Walking Lunch geregeld door Good Met Food!
Bij binnenkomst was er Prosecco en fingerfood in de vorm van 3 verschillende kleine hapjes.

Vervolgens gingen we door met de Vitello Tonato die eveneens heerlijk was. (voor vegetariërs konden we op de dag zelf nog 2 extra aangeven, dat is natuurlijk altijd fijn).

Tussengerecht was een Gazpacho. Als hoofdgerecht een geweldige Ravioli die werkelijk door iedereen als overheerlijk werd beschreven!

Nagerecht was een Pavlova met rood fruit, wat eveneens heerlijk was, maar vooral ook onwijs mooi was opgemaakt.

Tijdens alle gerechten werd iedereen van voldoende drank voorzien en werd iedereen onopvallend zeer goed geholpen.

Na de gerechten hebben zij nog koffie geserveerd, om vervolgens alles op te ruimen. Echt van A tot Z werd er schoongemaakt en opgeruimd, tot aan vuil en glas aan toe, een heerlijkheid.

Marit